Mantis Trisom 3D Hair Removal is een innovatief apparaat gemaakt door Italiaanse ingenieurs. Dit apparaat kan met succes omgaan met de taken van het verwijderen van grijs, velours en blond haar. In 2021 werd voor het eerst het Mantis Trisom-apparaat geïntroduceerd, wat een echte doorbraak werd op het gebied van cosmetologie.

KENMERKEN VAN HET MANTIS TRISOM-APPARAAT

Diode

Dankzij een golflengte van 760 nm kan met de alexandrietlaser met licht haar worden gewerkt. Dit is een vrij korte lasergolf die het haar, het gebied rond de talgklieren en de haarzakjes beïnvloedt.

Alexandrite

De golf van de diodelaser maakt het mogelijk het haarzakje zelf te vernietigen en de straling ervan wordt geabsorbeerd door melanine, wat het uiterst effectief maakt bij het werken met alle huidtype.

unnamed
De neodymiumlaser maakt als het ware contact met de haarvaten die de haarzakjes voeden. Omdat het haar geen voeding krijgt, beginnen de haren de komende dagen uit te vallen. Dit type laserstraal wordt zeer slecht geabsorbeerd door melanine en wordt daarom vaak gebruikt op een gebruinde of zeer donkere huid. Dankzij de unieke en gecombineerde werking maakt het Mantis Trisom-apparaat het mogelijk om met een grote verscheidenheid aan haar- en huidtypes te werken, inclusief degenen die nog niet eerder zijn onderworpen aan laserontharing met andere apparaten.

mantis